• Bevlogen enthousiast
  • denken en doen!
Jerry Blekkenhorst #JerryCan

Berichten

19 maart 2019
Geluk in ’n tuk

Gelukkig zijn. Dat willen we toch allemaal? Ik voel me gelukkig als ik mijn kleine nichtjes zie spelen. Of als ik met vrienden of familie een mooie avond beleef. Gelukkig ben ik ook in mijn werk: samen met collega’s voor onze gasten onvergetelijke geluksmomenten creëren. Ik heb ook geluk gehad in mijn leven: dankzij mijn ouders kon ik studeren. Nu..

Lees meer
15 maart 2019
Van A naar B in Overijssel

Het is de vierde keer dat ik over de N35 rijd deze week en ik sta wederom stil vanwege de avondspits. Zodra er weer beweging komt in de dicht geslibde weg, blijf ik 60 km/h rijden want ik heb geen enkele mogelijkheid om de vrachtwagen voor mij te passeren. Ik ben van nature een optimist, maar deze keer zucht ik,..

Lees meer
14 maart 2019
In de media: “Met positiviteit kun je veel bereiken”

Mister Zandstuve Jerry Blekkenhorst op weg naar Provinciale Staten ”Met positiviteit kan je veel bereiken.” Jerry Blekkenhorst uit Den Ham is kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen op 20 maart. De ondernemer uit Den Ham gaat vol voor de campagne. Eén van zijn campagne filmpjes haalde zelfs de uitzending van Jinek. Toch blijft de Hammer ondernemer nuchter onder alle hectiek:..

Lees meer
8 maart 2019
Trots op het praktijkonderwijs

Eén van de zaken die me aan het hart gaat is het praktijkonderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Deze onderwijsstromingen worden al jaren besmeurd met een negatief imago want “alle banen op het mbo verdwijnen door de digitalisering en robotisering”. Ouders zien dan ook de noodzaak om hun kind zo hoog mogelijk op de onderwijsladder te plaatsen, terwijl hij of..

Lees meer
1 maart 2019
Bescheidenheid siert Overijssel, maar soms zijn we té bescheiden

Als CDA-kandidaat nummer 6 voor de Provinciale Staten maak ik me hard voor het MKB en de vrijetijdseconomie. In deze blog wil ik het hebben over onze bescheidenheid en welke invloed dat heeft op de werkgelegenheid. Overijssel heeft zo ontzettend veel te bieden. Op het gebied van toerisme, als topwerklocatie en in de vrijetijd sector. “Hoe zo dan?” Een vraag..

Lees meer
27 februari 2019
Verkiezingsdebat vrijetijdseconomie Zwolle

Dinsdag 26 februari stond in het teken van het verkiezingsdebat in Zwolle over de vrijetijdseconomie. Jerry Blekkenhorst was daarbij aanwezig en lichtte de 6 standpunten toe. U leest ze hieronder.   Nationale Parken en andere grote natuurgebieden: Verdienmodel is belangrijker dan natuurbescherming Niet mee eens. Het verdienmodel van de vrijetijdseconomie (VTE) is mede afhankelijk van de schoonheid en vitaliteit van..

Lees meer