• Bevlogen enthousiast
  • denken en doen!
Jerry Blekkenhorst #JerryCan
19 maart 2019

Geluk in ’n tuk

  • — Deel dit bericht
Gelukkig zijn. Dat willen we toch allemaal? Ik voel me gelukkig als ik mijn kleine nichtjes zie spelen. Of als ik met vrienden of familie een mooie avond beleef. Gelukkig ben ik ook in mijn werk: samen met collega’s voor onze gasten onvergetelijke geluksmomenten creëren.

Ik heb ook geluk gehad in mijn leven: dankzij mijn ouders kon ik studeren. Nu mag ik prachtig werk doen en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en iets voor anderen te betekenen. Samen hebben we geluk dat we leven in een veilig land, een prachtige provincie en een mooi brinkdorp, waar we elkaar kennen en waarderen.

Vandaag is het de dag van geluk. Een dag om “je zegeningen te tellen”, zoals mijn vader altijd zei. Een dag waarop je beseft dat geluk vooral bestaat uit de kleine dingen. Een vriendelijk woord, het spontane zwaaien van de buurvrouw, gebakjes uitdelen in een verzorgingscentrum.

Op deze dag van geluk vinden ook de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Vandaag kun je mensen kiezen, die er de komende jaren oprecht voor gaan om Overijssel weer een stukje gelukkiger te maken. Samen met alle inwoners van Twente, Salland, Vechtdal, IJsseldelta en de Kop. Ik hoop vandaag “de gelukkige” te zijn en reken op jullie vertrouwen.

Geluk in ’n tuk zei iemand bij de jaarwisseling tegen me. Een mooie Twentse uitdrukking met een diepe lading. Ik wens jullie allemaal wijsheid om te stemmen. Kies de partij of de persoon, waar je je het meest gelukkig bij voelt.